Skip to main content

Vi er stolte av å kunne lansere vår nyoppussede nettside, som vi håper vil være en verdifull ressurs for alle som bor eller jobber i Mjøndalen, og andre som besøker den flotte bygda vår. Her vil du finne informasjon om alt fra lokale bedrifter og arrangementer til attraksjoner og aktiviteter.

Månedens Bedrift:

Vi starter med å introdusere en ny artikkelserie kalt «Månedens Bedrift». Hver måned vil vi presentere en av våre medlemsbedrifter og gi deg et innblikk i hva de har å tilby.

Bli kjent med oss:

Ta deg tid til å bli bedre kjent med Mjøndalen Handel og Serviceforening, vår visjon, verdier og mål. Du kan også lese mer om våre medlemmer og de spennende tjenestene og produktene de tilbyr. Les mer HER.

Arrangementskalender:

Hold deg oppdatert på alle de spennende arrangementene som skjer i Mjøndalen med vår arrangementskalender. HER finner du alt fra festivaler og konserter til sportsarrangementer og familievennlige aktiviteter.

Kalenderen er et samarbeid med Byen Vår Drammen og drammen.no, og vi minner om at som medlem i foreningen får du gratis oppføring på drammen.no også.

Opplev Mjøndalen:

I løpet av de neste månedene lanserer vi en egen seksjon kalt «Opplev Mjøndalen». Her vil du finne tips om attraksjoner, aktiviteter, restauranter og mer. Vi ønsker å vise deg alt det Mjøndalen har å tilby, og vi ber deg ta kontakt med tips om attraksjoner som burde med.

Vi håper du liker den nye nettsiden vår og at du finner den nyttig, og at du vil hjelpe oss med å gjøre den så levende som mulig.

Kontakt oss:

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta gjerne kontakt med oss på post@imjondalen.no