Skip to main content

Artisthuset i Mjøndalen

To blad Olsen gikk i 2021 sammen om etableringen av Artisthuset i Mjøndalen. En kombinasjon av far Olsen sin lange erfaring fra turnèlivet, sønn Olsen sine kreative egenskaper, og et romslig lokale i Strandveien, gjør at de kan tilby produkter og tjenester som burde være av interesse for noen og enhver.

For kulturinteresserte i hele Norge er Det Betales et kjent navn, og Beatles-hyllestbandet som Tor Olsen startet opp i 1976 kan utvilsomt betegnes som et av de mest suksessrike og aktive i sitt slag i Norge. De seneste årene har også Tor sin sønn, Joachim blitt en del av besetningen, og det er tydelig at når to generasjoner med kulturkompetanse møtes i et trygt fars-og-sønn forhold, så blomstrer kreativiteten.

Opp trappen i lokalet i Strandveien 29 finner vi Artisthuset, hvor to generasjoner med kulturkompetanse står klare for å hjelpe.

I andre etasje i et næringslokale i Strandveien 29 finner man derfor i dag Artisthuset, og katalogen av tjenester og produkter de kan tilby er nesten like imponerende som katalogen til bandet som Tor har hyllet siden 76. Musikkproduksjon, videoproduksjon, design og fotografering, samt booking av artister er kun noe av det de kan tilby, i tillegg til at de romslige lokalene kan brukes til både foredrag og seminar. Øvingslokaler for band er det også å finne der, og pr i dag har de tre band innom som benytter seg av lokalene.

Tor Olsen, som sammen med sin sønn Joachim nå utforsker nye muligheter med mange års erfaring som scenemusiker i ryggen. Foto; Artisthuset.

Vi møter en stolt far som trives godt med ha med sin dyktige sønn i det daglige virket. «Av fire sønner er Joachim den eneste som kultur har ligger naturlig for», sier Tor, og Joachim kan i tillegg til å være musiker vise til god kompetanse innen både videoproduksjon og foto, samt webtjenster. Det sistenevnte også noe som Artisthuset ser for seg å satse mer på.

I tillegg til Olsen x 2 finner vi også andre lokale kjenninger på huset. Magne Frydenlund er inne som samarbeidspartner, og nylig ble også NRK-legenden Kim Holtan en del av «stallen». Han kan hyres inn som konferansier og møteleder. Og med aktører som Asker Kommune, Byen Vår Drammen og Drammen Pensjonistforening allerede på kundelista, og et Betales som er ute på veien igjen, er det tydelig at Artisthuset er på god veien ut av en tid som har vært turbulent for Kultur-Norge.

Bli bedre kjent med Artisthuset på www.artisthuset.no.

Flere innlegg fra samme kategori

Filter