Skip to main content

I artikkelserien Mennesker i Mjøndalen vil vi gjøre dere bedre kjent med alle de fantastiske og hardtarbeidende menneskene som holder næringslivet i den koselige bygda vår i gang. Først ut er Tor Erik og Cathrine Freng Blichfeldt, ekteparet som sammen driver Mjøndalen Kiropraktikk & Helse.

Klinikken i Øvre Tverrgate 6 startet opp i 2011, da Tor Erik etter endt utdanning ved AECC i Bournemouth i England, og 2,5 år ved Ullensaker Kiropraktorsenter, ønsket å starte opp en egen klinikk i nærområdet. Med tilhørighet i Konnerud var det naturlig å se til Mjøndalen, og valget falt på lokalene i Øvre Tverrgate, i samme bygg hvor man tidligere kunne finne både Posten og S. Elektronikk.

Kun året etter oppstarten fikk Tor Erik med seg Laila Monique Myrholm som sekretær. Laila er klinikkens blide ansikt utad, og med oppstart i mars 2012 har de to i skrivende stund 10-årsjubileum i klinikken. Laila er veldig glad i å snakke, er glad i mennesker og er den fødte sekretær og hjelper. Hun er gledessprederen og veldig opptatt av at alle blir sett.

Sammen har de to bygget opp en klinikk med mennesket i fokus, og gjennomgående har de sett at mange som kommer til de for å redusere smerter og plager fortsetter med behandlingen over tid, fordi de merker økt livsgnist, overskudd, glede og styrke i møte med hverdagen. Majoritet av de som kontakter klinikken kommer med rygg og nakkeplager, og hodepine og svimmelhet, og kiropraktormetoden som brukes er veldig skånsom og helhetlig, med lette trykk langs ryggsøylen for å aktivere bevegelse, pust og avspenning i ryggsøylen/kroppen. Dette reduserer ofte stress og spenninger i kroppen og skaper en form for velvære.

To blir til tre

I 2020 var tiden moden for utvidelse av Mjøndalen Kiropraktikk & helse, og Tor Erik sin kone Cathrine kom med på laget som coach og livsveileder. Cathrine kom inn med 10 års erfaring med rådgivning av ledere i store organisasjoner, blant annet som HR Direktør i et selskap i Visma-konsernet. Hun har bachelor i Markedsføring og Salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, master i HR fra University of Sydney og fullført Coachingstudium med Dr Donny Epstein.

Cathrine er opptatt av at den største veksten skjer utenfor komfortsonen, og tilbyr hjelp til å ta de første skrittene ut av “sirkelen”. Hun utfordrer etablerte sannheter og “reglene” om hvordan ting må være, og hun lytter, støtter, konfronterer og holder deg ansvarlig. Samtidig heier hun deg frem. Hennes visjon er at du skal være den mest energirike versjonen av deg selv. Teamet på Mjøndalen Kiropraktikk & Helse ble i 2020 fullendt, og sammen har de et brennende ønske om å hjelpe alle de som i dag er slitne, bekymret, frustrert, stresset og opplever tidsklemma. De ser plagene som kommer som en følge av dette, og de ser menneskene bak plagene.

Mennesker i Mjøndalen

Tor Erik, Cathrine og Laila er gode eksempler på flotte, hardtarbeidende mennesker som jobber hver dag for pasientene, bedriften og arbeidsplassen sin, og som med det er med på å holde Mjøndalen i gang. Artikkelserien «Mennesker i Mjøndalen» handler om å synliggjøre disse hverdagsheltene, for å tydeliggjøre hvor viktig det er å støtte om de lokale kreftene.

Som ektepar, småbarnsforeldre og næringsdrivende kan Tor Erik og Cathrine selv merke at hverdagen krever, men man ser på hele deres vesen at ønsket om og gleden ved å hjelpe alltid er til stede. Vi oppfordrer til å ta kontakt med teamet på klinikken og høre mer om hvordan de jobber, de sitter på kompetanse til å hjelpe til med de fleste utfordringer vi alle kan merke i hverdagen.

Hos Mjøndalen Kiropraktikk & helse tar de vare på alle typer mennesker, og vi som lokalsamfunn må ta vare på mennesker som Tor Erik, Cathrine og Laila!

Flere innlegg fra samme kategori

Filter